Vi tilbyr en rekke tjenester innen kommunikasjon,
markedsføring og reklame.

Hva trenger du?

 
 
 
 
innhold.png

Vi produserer innhold for alle typer kommunikasjon, både internt og eksternt. Godt og tilrettelagt innhold er avgjørende for at kommunikasjon og reklame skal oppnå ønsket effekt.

Hos oss er det svært viktig at tilpasset og gjennomarbeidet innhold skal være bærende i både kampanjer, nettsider, annonser og pressemeldinger.

Vi leverer innhold på tvers av alle medier, og er sterke på produksjon av magasiner fra start til mål - idearbeid, tekst, foto og design. 

Film er det nye bildet! De siste årene har det spesielt på nett vært eksplosiv økning i bruk av film. Vi produserer alt fra enkle dokumentasjoner til større produksjoner som rekrutteringskampanjer eller bedriftsprofiler. På flere prosjekter samarbeider vi bl.a med Jonny Engelsvoll.

Vi leverer også dronebilder og film - kontakt oss for pris.

 
 
raad.png
 

Hvordan kan man lykkes med kommunikasjon internt og eksternt?

Vi har erfaring og trening i strategisk kommunikasjonsarbeid - og vi kan sammen med våre kunder utvikle kommunikasjonsplaner og strategier.

 
 
design.png
 

God design handler ikke bare om hvordan noe ser ut, men om funksjonalitet og kommunikasjon.

Et design må være hensiktsmessig, underbygge budskapet og treffe en definert målgruppe. Og det skader jo ikke at det ser fint ut i tillegg...

 
 
 

Riktig perspektiv og god rådgivning er avgjørende for at din bedrift skal lykkes på web og digitale flater. 

Det er også viktig å ha en god strategi for hvordan bedriften ønsker å framstå i sosiale medier. 

Markedsføring på web er målbar, og du får umiddelbar respons på det du gjør. Det er fortsatt mulig å finne smarte og kostnadseffektive kanaler for å nå din målgruppe - det vil vi hjelpe deg med.

Med Google Adwords kan du øke din søkbarhet og lage målrettede kampanjer som treffer dine kunder både lokalt og globalt. 

 

 
 
 

Synlighet på sosiale medier blir viktigere og viktigere. Det gir en ypperlig mulighet for dialog med kunden og bygger opp positiv omtale for din bedrift. Med godt innhold oppleves du som relevant og verdifull. 

Vi gir deg råd om strategi, innhold, markedsplan og hvilke kanaler som kan være nyttige for din bedrift. Summen av dette vil øke din oppmerksomhet og salg.

Vi tilbyr kurs og veiledning, startpakker (registering, oppsett og design), strategi, innholdsproduksjon (som tekst, foto og film), drift, overvåkning og kampanjer.

Les mer om hva vi i SKARP kan hjelpe din bedrift med på sosiale medier.

 

 
 
 

Krisekommunikasjon handler om å være forberedt når det uventede skjer. Det krever kunnskap og trening å svare klokt, raskt og effektivt på medias henvendelser.

Vi kan hjelpe dere med å lage en kriseplan med fokus på budskapsformidling samt bidra med trening i mediehåndtering slik at dere kan møte ansatte, pårørende og media på best mulig måte. 

 

 
 
 

Gode presentasjoner handler ikke bare om innhold på en powerpoint, men også om måten man formidler og presenterer seg selv, bedriften og produktene.

Vi vet at mange er nervøse og vegrer seg for å stå foran en forsamling. I samarbeid med Synneva Erland kan vi tilby kurs og trening i presentasjonsteknikk. 

Ønsker du å bli en bedre selger? Hvordan arbeide mer effektivt og målrettet med salg i din organisasjon? Vi samarbeider med Birger Wersland og tilbyr tilpassede salgskurs.

 

 
 

Når du skal etablere deg som gründer, er en sterk profil og en god nettside essensielt. Du skal både bli sett og trodd for å oppnå salg. 

Dette kan vi hjelpe deg med, og har i den anledning satt opp to gründerpakker. Den ene dekker det du trenger av visuelt uttrykk, web samt sosiale medier, den andre web og sosiale medier.