Medietrening hos Sira-Kvina

Sammen med Optimal Sikkerhet hadde Skarp medietrening for et av Norges største kraftselskap. Sira Kvina har hovedkontor på Tonstad og vi gjennomførte en medietreningsøvelse for beredskapsgruppen. Imponerende selskap. Imponerende folk.

Adm.dir Gaute tjørhom under øvelse - der han ble intervjuet om en fiktiv hendelse i selskapet.

Adm.dir Gaute tjørhom under øvelse - der han ble intervjuet om en fiktiv hendelse i selskapet.

Vi gjennomførte en teoretisk del der vi pekte på de viktigste elementene av mediehåndtering dersom det skulle oppstå en krise. I tillegg fikk flere av de ansatte prøve seg foran kameraet i et intervju. Dette er noe man bør trene på jevnlig. Man kan tenke seg hvordan det er å få kritiske og vanskelige spørsmål foran kamera, men det må oppleves og man må trene på det. Mange ganger. Poenget er ikke først å fremst å lære seg hvordan man skal "komme godt ut av det", men mer å kunne svare kontrollert og fjerne forstyrrelser i kommunikasjonen. 

Vi gir honnør til Sira Kvina som gjør en god jobb for å tydeliggjøre kommunikasjonen, både internt og eksternt, ved eventuelle kriser.