Google "straffer" nettsider som ikke er mobiloptimaliserte

 

Nå kan mange nettsider kan rase nedover på mobile Google-søk. Google legger nå om søkealgoritmene sine. Når dette er gjennomført, vil Googles søk fra mobile enheter prioritere mobilvennlige nettsteder høyest.

Google opererer ikke med grader av mobilvennlighet – enten er siden mobilvennlig eller så er den det ikke. Det betyr at mange nettsteder kan komme til å oppleve et kraftig dropp i trafikken sin, om Google dømmer siden som ikke mobilvennlig.

Hensikten er å forbedre søkene fra mobile enheter, som jo en stadig økende andel av trafikken Google betjener.

Du kan selv sjekke om nettsiden er søkemotoroptimalisert.

Vi hjelper deg med å å tilpasse dine websider til et mobilvennlig nettsted. Kontakt oss for nærmere forklaring og pris.