Skarp flytter kontoret til Sandnes

”Vi har hatt en svært positiv utvikling de siste årene, og har fått flere kunder på Jæren, Sandnes, Forus og Stavanger. Vi jobber i hele regionen, og da muligheten med nye flotte lokaler i Havnegata 9B i Sandnes kom, kunne vi ikke la den gå fra oss,” sier  daglig leder Ronny Eiane i Skarp Reklamebyrå.

Etter 17 års drift i Klepp flytter Skarp Reklamebyrå kontoradresse til Sandnes. Reklamebyrået har ti ansatte, og ser nye muligheter ved å flytte til nabokommunen. Byrået er godt innarbeidet på Jæren, og kundene der vil få samme gode oppfølging og oppmerksomhet som alltid. Flere av medarbeiderne bor på Jæren, og byrået er aktivt medlem i nettverkene rundt fotballklubbene Bryne og Klepp. Denne aktiviteten vil fortsette som før. Skarp kjenner det jærske markedet godt.

Tre år siden fusjon

Våren 2016 fusjonerte Skarp med Sandnesbyrået D10. Den gangen ble det besluttet å samle virksomheten i eksisterende lokaler på Øksnevad i Klepp. Fusjonen har vært svært positiv, og byrået har hatt en fin vekst og utvikling.  Bemanningen har økt fra åtte til ti, med en omsetning i 2017 på  nesten 11 mill. kroner.

Større potensiale

Det er et interessant potensiale for vekst i hele regionen, og det nye kontoret gir enkel tilgang både sørover og nordover. Nærhet til tog og gode parkeringsmuligheter like i nærheten gjør kundebesøk enkelt. 

Med Sandnes sitt hjem-jobb-hjem tilbud vil flere av medarbeiderne reise kollektivt. Noen bor i Sandnes, og kan gå til jobb. Ved framtidige ansettelser vil det være enklere å rekruttere flinke folk når en har bysentralt kontor nær togstasjonen. 

Moderne, sentrale lokaler

De nye lokalene i Havnegata 9B har utsikt ut Gandsfjorden. Stor takhøyde og spennende mezzaninløsninger er inspirerende omgivelser for et kreativt miljø som Skarp. De nye kontorene er moderne og tidsriktige.

«Medarbeiderne våre gleder seg til å flytte. Vi er kjente for å ha det hyggelig på kontoret, og nå ser vi fram til å ønske eksisterende og nye kunder velkommen i mer urbane omgivelser,» sier daglig leder Ronny Eiane. 

Skarp vil bruke romjulen til å flytte, og ønsker velkommen i nye lokaler første arbeidsdag i 2019.

 

Klepp, 10. desember 2018

Ronny Eiane, daglig leder

For mer informasjon, kontakt Ronny Eiane, telefon 958 75 024 eller mail ronny@skarp.no


Nøkkelinformasjon om Skarp

  • Etablert 1.1.2002 i Klepp

  • Leverer kommunikasjon, markedsføring og reklametjenester, som innhold, design, strategi, nettsider, film, foto, sosiale medier og digital synlighet

  • Fusjonert med D10 i 2016

  • Antall medarbeidere: 10

  • Omsetning 2017 ca. 11 mill. kroner

  • Flytter til Havnegata 9B i Sandnes 1.1.2019

DSC_1677_web.jpg