Mondo-annonse.jpg
 

MONDO

Vi har utviklet navn, logo, design, profil, innhold, webside og dekor.
 

Utfordring:
Den prisvinnende kokken Charles Tjessem kom til oss og fortalte at han skulle åpne en ny restaurant i Sandnes. Her ville han servere mat fra hele verden. Første oppgave var å lage navn til restauranten. Vi fikk også utvikle logo, grafisk profil, nettside, opprette og drifte sosiale medier. I tillegg skulle vi få den røde tråden fra profilen fram med dekor i lokalene. 

Løsning:
Etter en spennende navneprosess landet vi på navnet MONDO, som betyr verden på verdensspråket Esperanto. Både logo og profil er moderne men samtidig klassisk, for å appellere til målgruppen. Dette uttrykke vil også kunne leve lenge og gjøre det enkelt å produsere markedsmateriell i framtiden. Vi valgte å lage en stilren og brukervennlig nettside hvor det var enkelt å gjøre det viktigste – bestille bord. Vi brukte sosiale medier aktivt for å bli best mulig kjent fram mot åpning. 

Resultat:
MONDO fikk en tydelig profil og ble godt kjent før åpning. Ved å aktivt og målrettet bruke Facebook og Instagram før åpningen fikk vi god organisk spredning. Dette arbeidet, sammen med god pressedekning, før og ved åpning, var med å bidra til at ordreboken var full når restauranten åpnet. 


mondo.no