Logo

Logo

Profilfarger

Profilfarger

Annonse

Annonse

Visittkort

Visittkort

REIME & LODE

Det siste året har vi jobbet tett med Reime & Lode.  Vi har bidratt med kommunikasjonsstrategi, jobbet med firmaets visuelle uttrykk og gjort firmaet mer synlig på nett.

Bakgrunn
Reime & Lode startet med to mann på Nærbø i 1945. Firmaet har vokst seg til å bli en solid bedrift med i overkant av 50 ansatte, fordelt på ti avdelinger. Det drives nå salg av ny og brukt person/varebil, salg av bobil og tilhengere, bensinstasjon, bilberging, verksted og dekkhall.

Utfordring
Reime & Lode ønsket en samarbeidspartner som kunne bidra med gode råd, godt design og digital synlighet.

Løsning
Et tett samarbeid med kunden har vært avgjørende for å løse kommunikasjonsbehovet på en strategisk og god måte. Vi treffes jevnlig for å se på muligheter og har hele veien tett dialog. Skarp har utarbeidet kommunikasjonsstrategi, laget årshjul for markedsaktiviteter og utarbeidet ny grafisk profil. Vi har tatt nye foto, jobbet med sosiale medier, Google Adwords, SEO og annet løpende markedsmateriell som plakater, banner, digitale og trykte annonser. Reime & Lode har alt du trenger når det kommer til bil, og vi har derfor gitt logoen en pay off: Bilsenteret på Jæren.