Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

 

Hei Petter, Hei Celina og Hei Olav!


Bakgrunn
Sandnes er Norges 7. største by med store muligheter for utvikling av både nye boliger og businessarealer. Byen skal gjennom tidenes ansiktsløft og tempoet er på topp! Innen 2020 forvandles byen med blant annet enorme kontorbygg, boligprosjekt, 18 etasjers hotell og nytt rådhus.

Sandneslauget jobber for å videreutvikle Sandnes som en sunn by og attraktiv forretningsadresse. Lauget består av noen av de viktigste aktørene innen byutvikling, bolig, bygg, anlegg og finansiering. Sandneslauget ønsket hjelp til å annonsere i lokale og riksdekkende media.

Løsning
Med de store vyene for Sandnes ønsket vi å henvende oss til investorer rundt om i landet. Vi utarbeidet et konsept med en annonseserie som inneholdt referanser til kjente navn i Norge. Petter, Celina og Olav er gode navn i så måte. Annonsene ble laget til Dagens Næringsliv, Stavanger Aftenblad, Sandnesposten, Solabladet, Gjesdalbuen og Eiendomsmegler 1 sitt boligmagasin.  

Resultat
Flere kjente seg igjen i annonsene. Selv om dette var en analog kampanje har annonsene blitt avbildet og spredd i sosiale medier. Det kan vi like. Nå håper vi at flere ser muligheten til å gripe mulighetene i Sandnes.