Annonsere på Google søk?

Vi hjelper deg med søkeordsannonsering i Google Ads.

 

Hva er det første du gjør hvis du lurer på noe eller trenger noe? Sjansen er stor for at du Googler!

Og du er ikke alene om det. De fleste av oss bruker Google som oppslagsverk enten vi skal ha ny bil, ut å reise, kle opp minsten til 17. mai eller når vi sårt trenger inspirasjon til morgendagens middag. Vi Googler alt og alle - alltid!

"Alle" Googler! Vis igjen med relevante annonser ved søk på dine produkter og tjenester

"Alle" Googler! Vis igjen med relevante annonser ved søk på dine produkter og tjenester

Vis annonser til de som søker på dine søkeord.

Google Ads gir bedrifter mulighet til å målrette annonsering mot aktuelle målgrupper som er på jakt etter de produktene og tjenester bedriften tilbyr. Når noen gjør et søk på dine søkeord, vil din annonse komme opp i søkeresultatet.

Skarp kommunikasjon og reklame er godkjent Google Partner med sertifiserte medarbeidere som kan hjelpe deg og din bedrift i å nå målene på Google søk.  Sammen setter vi opp relevante annonsegrupper med målrettede annonser og relevante søkeord.

 

Målbare resultater.

Verktøyet Google Ads gir oss unik innsikt i hvordan kampanjene til en hver tid går. I tillegg til å telle visninger og klikk på annonsene, får vi også innsikt i demografiske data som alder, kjønn og geografi. Du får vite når på døgnet folk ser og klikker på annonsene dine, og ikke minst hvilken av annonsene i kampanjen som leverer best.

 
Kontakt oss for annonsering på Google